Ajankohtaista

5.7.2018

Hinnasto päivitetty tuntivuokran osalta.

17.4.2018

Henkilömuutoksia yhtiön toiminnoissa. Päivitetty henkilöluettelo vastuualueineen toimihenkilöt sivuilla.

28.3.2018

Liikennejärjestelymuutoksia kromitiellä huhti-lokakuu 2018

Kromitien liikennejärjestelyt muutokset alkavat pääsiäisen jälkeen, 3.4.2018. Työmaatoimisto, työkaluvarasto, sekä rakennusmateriaalien säilytyspaikka sijaitsee Torkk Center oy:n vuokraaman tontin alueella.
Työmaa alue on rajattu aidoin tai muulla materiaalilla. Työmaa-alueella liikkumista tulee välttää.

Myös koirien ulkoilutuksessa tulee ottaa entistä paremmin huomioon se, että alueella liikkuu paljon ihmisiä. Jätökset tulee kerätä pois.

11.3.2018

Liikennejärjestelymuutoksia kromitiellä huhti-lokakuu 2018

Kromitien liikkennejärjestelymuutokset alkavat keväällä 2018. Muutokset vaikuttavat oleellisesti hallialueella kulkemiseen.

Torkk Center oy tiedottaa aiheesta myöhemmin.

7.12.2017 Hallinlämmitysjärjestelmä toimii.

20.3.2017 Viikonloppuna hallissa pelattiin osa Ulrikaturnauksen otteluista

Ulrikaturnaus 20176.3.2017 Ryhmänäyttely Vauhtikoira-areenalla

Sunnuntaina 6.3 järjestettiin vauhtikoira-areenalla ryhmien 1 ja 9 ryhmänäyttelyt. Tapahtuma keräsi runsaasti näytteilleasettajia Suomen lisäksi Ruotsista ja Norjasta.
23.2.2017

Hallin matto on oikaistu

Aalloilla ollut pohjakerros on oikaistu.

Oikaisu tehtiin yhdessä maton valmistajan kanssa


ylläolevassa kuvassa töitä juuri aloitellaan

Työt käynnisä

8.6.2016
Sosiaalitilojen kivijalka valettiin toukokuun lopussa ja rakentaminen jatkuu koulujen alettua taas syksyllä.

Kesän aikana laajennetaan parkkialueet ja rakennetaan parkkialueen valaistus kuntoon.

Tulevia tapahtumia Vauhtikoira Areenalla kesän aikana

16.6 Match-show

6-7.8 Elorallit agility LappiCup - 1.osakilpailu


24.5.2016

Torkk Center on avannut verkkokaupan www.vauhtikoira.fi. Verkkokaupan myynnistä tuetaan suoraan Suomen Agilityliiton toimintaa.

Torkk Center pyrkii tekemään aktiivista seurayhteistyötä verkkokaupan kautta. Verkkokaupan tuotolla pyritään kehittämään laaja-alaisesti koiraharrastuksen edellytyksiä, tiloja sekä puitteita.

29.3.2016

Halli valmistui syys-lokakuun vaihteessa 2015. Hallin keinonurmi asennettiin lokakuun 2016 alussa ja ensimmäiset kisat päästiin järjestämään jo lokakuun aikana.

Halli on yksi Suomen suurimmista koiraurheilukeskuksista ja koiraurheilun lisäksi hallissa harjoittelee säännöllisesti jalkapalloilijoita sekä amerikkalaisen jalkapallon pelaajia.

Joulukuussa 2015 järjestettiin myös ensimäinen jalkapalloturnaus hallissamme, kun FC Kemi järjesti Torniossa joulupukkiturnauksen.

Tammikuun kovat pakkaset asettivat hallimme todelliseen näyttöön tiiviydestään ja energiatehokkuudestaan. Elohopean painuessa alle -30 asteen, pysyi hallimme plussan puolella vain 21kw teholla. Tämä löi kyllä meidät kaikki todella "ällikällä".

Valaistuksen osalta olemme onnistuneet todella hyvin laitevalinnan osalta. Hallissamme on led-valaistus, jonka valaistusteho on erittäin hyvä, mutta samalla todella energiatehokas. 

Kesällä aloitetaan hallin sosiaalitilojen rakentaminen. Vesi- ja viemäriliittymä odottaakin jo valmiina.

25.8.2015 TYÖT ETENEE


Eristetyöt ovat loppusuoralla, ensiviikolla aloitetaan sisäseinien levytys ja sisäkaton asennus.
Hallin sähköistys aloitetaan heti syyskuun alussa, kun seinät ovat valmiit.

Syyskuun puolessavälissä järjestetään hallissa jo ensimmäiset toko kokeet, mikäli työmaan tilanne sen sallii. Lokakuun 17-18 järjestetään vihkijäisrallit. Tervetuloa "korkkaamaan" yksi Suomen suurimmista koiraurheilukeskuksista.

Hallin viralliset avajaiset ovat 14-15.11.2015

12.8.2015 HALLI ON PYSTYSSÄ

Heinä-Elokuun vaihteessa nousi halli pystöön ja sai katteen päällensä. Tällähetkellä meneillään on hallin sisäosien koolaus ja eristeiden asennukset. Ovet asennetaan seuraavien parin viikon aikana. Sisäkatteiden asennuksen jälkeen aloitamme valaistusten asennuksen. Valaisimet on hankittu kotimaiselta Led-valaisimia valmistavalta yritykseltä. Hallin valaistuksen ottoteho on n. 1/4 vastaavasta kulutusmäärästä. 

8.8-9.8 välisenä yönä alueella liikkui pitkäkyntisiä, autona heillä oli ruotsin reksiterissä oleva Honda Accord, vm n.91-95, väriltään tumman sininen. Paikalle saapunut poliisipartio yllätti varkaat itse teosta. Valitettavasti varkaat pääsivät pakenemaan läheiseen metsikköön, mutta auto ja autossa ollut omaisuus saatiin takaisin.

13.7.2015 VIHDOIN

Hallin rakennus on täydessä vauhdissa. Pohjatyöt saatiin päätökseen ja 13.7 on aloitettu pilareiden ankkurointi.
20-24.7 kasataan hallin kehät ja 27.7 alkaen aloitetaan kehien pystytys. Halli on harjassa ennen kuunvaihdetta.
Elokuun alusta aloitetaan eristystyöt,sekä palosuojausluokan vaatimimat rakenteet, sekä sisäpresuun asennus.

Kentällä on syyskuunloppuun asti käynnissä rakennustyöt. Alue tullaan rajaamaan lippusiimoin ja lippusiimojen sisäpuolelle meno on ehdottomasti kielletty. Torkk Center oy ei vastaa rajatuilla alueilla luvattomasti liikkuvien henkilöiden turvallisuudesta eikä mahdollisista tapaturmista.
23.5.2014


Pohjois-Suomen suurin koiraurheilukeskus Tornioon

Tornion Kennelkerho ry rakentaa uudet omat harjoittelu- ja kilpailutilat Tornioon
Matkailijantielle. Tornion kaupungilta vuokratulla tontilla on jo kerhon rakentama ulkokenttä,
joka saa tämän vuoden aikana rinnalleen hulppean, talvikäytön mahdollistavan
Koiraurheilukeskuksen. Koiraurheilukeskus on suunniteltu koiraurheilua varten,
mutta on muokattavissa myös muuhun urheilu- ja tapahtumakäyttöön.

Rakennettava halli on Pohjois-Suomen suurin, mitat 80 x 31 m, pinta-ala 2520 m2.
Hankkeen kustannusarvio on 848 000 eur. Halli on valmis marras-joulukuussa 2014.

Hallin rakennusvaiheessa on monta erilaista mahdollisuutta yhteistyökumppanuuteen
ja eri vaiheiden sponsorointiin, joista yhteistyökumppanit tulevat hyötymään myös
jatkossa saaden näkyvyyttä uudessa Koiraurheilukeskuksessa.

Tulevt hallin käyttäjät, sponsorit, yhteistyökumppanit, media – ottakaa reilusti yhteyttä!

Lisätiedot:

Jani Kantola puheenjohtaja Tornion Kennelkerho ry puh. 050 540 4935 sposti: puheenjohtaja(at)tornionkennelkerho.net
27.12.2013

Oy:lle nimetty uusi hallitus entisen erottua tehtävästään.
Uuden hallituksen kokoonpano:
Jukka Yliruokanen , Toimitusjohtaja
Minna Ylitalo
Matti Valutie
Tuula Saarela
Jani Kantola
Varajäseninä:
Pentti Kallijärvi
Antti Pietilä

Ely-keskukselle tehdään Liikuntapaikan perustamishankkeen valtionavustushakemus. Josko tuo vuosi 2014 toisi vihdoinkin hyviä uutisia hankkeelle.


2.12.2013

Sunnitellun liikuntahallin julkisivu voisi näyttää näin tyylikkäälle.

julkisivu pieni29.11.2013

Torkk Center Oy on saanut rakennusluvan suunnitellulle hallille. Hallin toteuttaminen on mahdollista, heti kun rahoituksen yksityiskohdat on ratkaistu.  

16.9.2013

Torkk center on toimii yhteistyössä alueen viranomaisten kanssa. Tuorein viranomaisraportti saatiin tänään 16.9.2013 TornionKeminmaan ja Tervolan ympäristöterveysvalvonta :sta, jonka terveystarkastaja opasti meitä keväällä kentän olosuhteiden kehittämisessä. Nyt kentällä tehdyssä katselmuksessa on todettu että, tehdyt hygieeniaa parantavat ratkaisut (kemiallisten vessojen määrä ja puhtaus sekä käsienpesupaikat) toimivat tarkoituksen mukaisesti. Tupakointipaikan siirtämin on osa hygieeniatoimintaa ja vastaa liikuntapaikan terveysnäkökohtia aiempaa paremmin. Suunnitellun leikkipaikan osalta on huomioitava nykyiset turvaohjeet ja mahdollisesti rakennettava leikkipaikka täytyy rajata aidalla, joen ja koirien aiheuttaman riskin vuoksi.

13.9.2013

TorkkCenter oy on päättänyt siirtää tupakointipaikan pois tien reunasta, rauhallisempaan kulmaan, lähelle jokea. Torkk Centerin alueella tupakointi on sallittu vain merkityllä tupakointipaikalla. Paikka merkitään joen puoleiseen reunaan. Merkit tulevat paikoilleen ensi viikon aikana. Tällä järjestelyllä takaamme tupakoitsijoille rauhan nauttia tupakastaan,sekä mahdollistamme muille harrastajille savuttoman harrastamisen.

11.7.2013

Opetus- ja kulttuuriministeriö on lähestynyt kirjallisesti Torkk Centeriä kesän aikana. Kirjeessään se ilmoittaa että, ministeriö ei myöntänyt tukea Torkk Centerin hallihankkeelle. Hanke oli listalla ensimmäinen ei tukea saanut hanke. Hallin toteutuminen suunnitellussa laajuudessa ja aikataulussa näyttää mahdottomalta. Tämän vuoksi Torkk Center Oy on pyytänyt pääsuunnittelijalta ja arkkitehdiltä ehdotuksen hallin toteuttamisesta minimi kokoonpanolla, joka sisältäisi itse hallin ja hallin toiminnan kannalta pakolliset laitteet. Varsinaiset kerho- ja sosiaalitilat rakennettais toisessa vaiheessa. Tornion kennelkerhon jäsen-, kilpailu-, koe- ja kurssitoiminnasta saatavat tulot ovat ratkaisevassa osassa hallihankkeen toteuttamisen kannalta, riippumatta ulkopuolisen tuen määrästä.

31.12.2012

Torkk Center Oy on jättänyt liikuntapaikkarakentamisen avustushakemuksen Lapin ELY-keskukselle. Tornion Kaupungilla ei ole merkittäviä hankkeita vuodelle 2013, joten kaupunki suosittelee ELY-keskukselle tämän hankkeen tukemista. Mikäli ELY-keskus myöntää haetun tuen voidaan rakennustyöt aloittaa kesällä 2013 ja halli valmistuu vuoden 2013 loppuun mennessä ja kerhotilat valmistuvat kevättalvella 2014.


13.11.2012

Tornion kaupunki on saanut Kallioputaan alueen kaavan valmiiksi. Torkk Centerin tontti on nyt valmis ja sille voidaan hakea rakennusluvat tulevaa hallia ja kerhotilaa varten. Nyt on yksi konkreettinen este rakentamiselle saatu poistettua. Aikaa meni enemmän kuin arvasimme, mutta lopputulos on toivottu.

7.5.2012

Torkk Center Oy on investoinut ajanottolaitteistoon. Uuden ajanoton toimitti Agimet. Laitteisto toimii nykyaikaisesti, suoraan yhteistyössä, Sagin tulospalveluohjelman kanssa. Yleisön ja kilpailijoiden palvelemiseen käytetään tavallisia 32" TV-näyttöjä, jotka ovat edullisia hankkia ja niiden kuva näkyy hyvin myös auringon paistaessa. Agimetin ajanottoa on helppo ja nopea käyttää myös epävirallisten kisojen ja jopa joidenkin treenien kellottamiseen. Lisätietoa Agimetin ajanotosta löytyy Agimetin kotisivulta.

11.1.2012

Torkk Center Oy:n toiminta on ollut aktiivista, vaikka näyviä asioita ei juurikaan ole tapahtunut. Hallihankkeen suunnittelu on edennyt merkittävästi. Ennen vuoden vaihdetta jätettiin liikuntapaikan perustamista varten tukihakemus Lapin ELY-keskukselle. Yhteistyö Tornion kaupungin kanssa on sujunut kitkattomasti ja kaupunki on vahvasti hankkeemme takana. Torkk Center Oy on toimittanut kaupungille kaavamuutoshakemuksen, jolla nykyinen vuokra-alue, eriytetään omaksi itsenäiseksi kiinteistöksi. Kaavamuutoksen myötä, tulevalle hallille voidaan hakea rakennuslupa kevään 2012 kuluessa.
 
8.6.2011

Huomioithan klo 22:00 jälkeen tapahtuvasta  toiminnasta syntyvät äänet ja pyrit osaltasi vähentämään tarpeetonta ääntä. TorKK Center Oy:lle ja TorKK Ry:lle on tärkeää, että jokainen treenaaja ja kilpailija
huolehtii alueen siisteydestä ja pyrkii kaikin keinoin edistämään hyvää sopua ja yhteistyötä.

8.6.2011

Tontilla on tehty raivaustöitä, joiden tarkoituksena on laajentaa ja parantaa parkkialueita.
Parkkialueen kunnostus vaatii myös maapohjan vahvistamista, etteivät autot uppoa savipeltoon.

12.5.2011

Osakeyhtiö on saanut Y-tunnuksen ja toiminta on alkanut.

12.5.2011

Ulkokentän porttiin on tilattu sähkölukko ja se asennetaan lähiaikoina toimintaan.